Heidenreich styrker kundeopplevelsen

Heidenreich styrker kundeopplevelsen

- Vi ser de siste årene at handlemønsteret hos våre kunder har forandret seg og vi søker hele tiden å imøtekomme disse endringene. Vi jobber derfor kontinuerlig med å bidra til at kundereisen skal bli så god som mulig. I en hverdag der kunder ikke nødvendigvis bare har kjernetid mellom 07.00 - 15.00, ser vi i Heindenreich at det er viktig å utvide kundeservicetilbudet. Som en konsekvens av dette så utvider vi åpningstidene ved flere av våre avdelinger, opplyser markeds- og kommunikasjonssjef Kjetil Grønbakken

- Vi åpner også ny butikk i Fredrikstad i løpet av høsten og vi har da 34 butikker fordelt i Norges langstrakte land. Våre butikker er en viktig kontaktkanal, men du kan selvsagt få kontakt med oss også via andre kanaler, forteller Grønbakken.

 

Endrede åpningstider butikk

Flere av våre butikker tilpasser sine åpningstider. Vi kan nevne følgende eksempler:

Heidenreich Nyborg – fra 04. september vil butikken ha åpent kl. 06.00- 18.00 mandag- fredag.

Heidenreich Forus – kl. 06.30- 16.00 mandag- fredag

Heidenreich Tunga – kl. 06.30- 16.00 mandag- fredag

Heidenreich Haslevangen – kl. 06.30-18.00 mandag- torsdag, og kl. 06.30- 16-00 fredag

Heidenreich Karihaugen – kl. 06.30 - 16.00 mandag- fredag

Vår nye butikk i Fredrikstad vil også ha åpent kl. 06.30 - 16.00 mandag- fredag.

Sentralbord
Vårt sentralbord er åpent kl. 07.00 - 16.00 mandag- fredag.
Du kan selvsagt også henvende deg via vår fellesmail; firmapost@heidenreich.no.
Vårt personale der sørger for å få mailhenvendelsen til rett mottaker hos oss.

Vakttelefon
På våre nettsider heidenreich.no finner du også vakttelefonordninger for de fleste av våre avdelinger. Dette gjelder hastesaker utenom ordinær åpningstid.

www.heidenreich.no finner du også kontaktinformasjon til konsernets avdelinger og salgsorganisasjonen

Netthandel
Vi har lansert en ny og oppdatert netthandel. Denne er selvsagt tilgjengelig 24 timer i døgnet. Husk at i flere av våre leveringsområder kan du få varen levert påfølgende dag. Da må ordre være registrert i vår netthandel i henhold til gjeldende ordrestopptider. I mange områder er ordrestopptiden helt frem til kl. 20.00.

For mer informasjon kontakt:
Markeds- og kommunikasjonssjef Kjetil Grønbakken
Mobil 928 83 997
E-post: kjetil.gronbakken@heidenreich.no

 

Dette er HeidenreichHeidenreich ble grunnlagt i 1904, som et rørhandels- og installasjonsfirma i Christiania, under navnet Heidenreich & Co. Ltd. Firmaets grunnlegger var Sverre Lie Heidenreich. I 1927 ble rørleggerbedriften utskilt som eget firma, under navnet Oslo Rørleggerbedrift A/S, senere Oras AS.

Rørhandelen/grossisten, fortsatte under navnet A/S Heidenreich.

Selskapets første ekspansjon var etableringen av Trondheim Rør i 1964. Etter få år fulgte avdelingen i Skien og deretter ble det avdelinger over hele landet. Etter en omstrukturering i 1988 fremsto AS Heidenreich og Trondheim Rør AS, og fra år 2000 Alfred K. Grevstad AS, som søsterselskap eid av Heidenreich Holding AS.  Grossistdelen av firmaet Albert E. Olsen ble innlemmet i selskapet i 2003, og Heidenreich ble med dette det man kan kalle landsdekkende.

Med over 110 års erfaring, er Heidenreich etterspurt som en offensiv aktør i proffmarkedet. God økonomi og lønnsom drift legger et godt grunnlag for langsiktig planlegging med stadig nye strategiske investeringer. Heidenreich innehar tung faglig kompetanse innen prosjektmarkedet med teknisk kontor som bidrar med gode løsninger, beregninger og teknisk støtte. Dagens VVS- og VA-grossist, Heidenreich AS, består av 33 avdelinger, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Nytt sentrallager ble bygget på Skedsmo i 2002. Dette lageret ble en så stor suksess distribusjonsmessig, at man måtte bygge det ut med ytterligere 5000 m2. I disse dager er Heidenreich i siste fase med en ny utbygging.

 Heidenreich er en del av Europas største og veldrevne grossist - Cordes & Graefe KG (GC-gruppen).GC er en av Europas største VVS-grossister med virksomhet i 17 land. I dag eies samtlige aksjer i Heidenreich AS av CGH Holding AS, som igjen eies 95 % av Cordes & Graefe og 5 % av Heidenreich Holding AS.   GC-gruppen, som er et familieeid selskap, ønsker å bygge videre på det gode fundamentet som er skapt i Heidenreich gjennom mange år. Med en stor internasjonal partner er det ventet at Heidenreich både står tryggere og er bedre rustet for å vokse i de kommende årene. Heidenreich er med dette en verdifull støttespiller for kundene og sikrer god konkurransekraft, samtidig som de er en dyktig samarbeidspartner for leverandørene.

 

 

SINTEF-dokumentasjon inn i NRF Databasen

23. august 2019

SINTEF-dokumentasjon inn i NRF Databasen

Viktig samarbeidsavtale undertegnet

Norske Rørgrossisters Forening eier NRF-databasen, som er en norsk bransjedatabase med vareinformasjon for VVS-produkter. Databasen brukes av grossister, forhandlere og utførende firmaer i bransjen. NRF og SINTEF samarbeider nå om overføring av SINTEF Teknisk Godkjenning, SINTEF Produktsertifikat, europeisk CPR-sertifikat og Europeisk Teknisk Bedømmelse til NRF databasen.

Ahlsell åpner «kjøpesenter» for Bærumsproffen

29. april 2019

Ahlsell åpner «kjøpesenter» for Bærumsproffen

7. mai legger Ahlsell ned sin eksisterende avdeling i Bærum, og åpner dørene til en dobbelt så stor fullsortimentsbutikk i nabobygget.

Innenfor dørene til nye Ahlsell på Rud i Bærum møter kundene 1800m2 fullspekket med installasjonsmateriell, verktøy, arbeidsklær, verneutstyr, med mer. Ved å tilby et bredt produktsortiment for både rørleggeren, elektrikeren og byggmesteren, gjør Ahlsell det enklere å være fagmann.

Ahlsell innfører småordretillegg for økt effektivitet og lavere utslipp

15. mars 2019

Ahlsell innfører småordretillegg for økt effektivitet og lavere utslipp

1. april innfører Ahlsell Norge et frakttillegg på alle ordre under 1000 kroner. Målet er at så få som mulig skal belastes dette.

Når Ahlsell endrer sine leveringsbetingelser fra 1. april, er det først og fremst for å stimulere til økt effektivitet og redusert utslipp og avfall. Ved å legge på en småordretillegg på 250 kroner på alle ordre under tusenlappen, håper grossisten at flere blir flinkere til å samle bestillingene til færre men større leveranser. 

Godt fremgangsrikt nytt år

29. desember 2018

Godt fremgangsrikt nytt år

Nyttårshilsen fra Norske Rørgrossisters Forening

NRF Databasen er stadig mer brukt og er et sentralt verktøy for hele bransjen. Mange store aktører er koblet direkte til NRF Databasen, som er mer innholdsrik enn noensinne.
I 2019 satser vi for fullt på ETIM.
Vi takker for et strålende samarbeid med hele bransjen gjennom 2018 og ser frem mot 2019 med store forventninger.

Med nyttårshilsen fra

Terje Røising
Daglig leder
Norske Rørgrossisters Forening

– Tror på samarbeid og gode allianser

25. november 2018

– Tror på samarbeid og gode allianser

Marianne Wætnes Røiseland ny adm. dir. hos Rørentreprenørene Norge:

I VVSForums velkomestintervju med RørNorges nye adm. dir. Marianne Røiseland trekkes Norske Rørgrossisters Forening frem i positive ordelag: – NRF under ledelse av adm. dir. Terje Røising er en fremoverlent organisasjon som bidrar både med kompetanse, sporbarhet, de viktige NRF-nummerne og fornuftig digitalisering. Grossistene Heidenreich, Onninen, Ahlsell og Brødrene Dahl sørger for svært bra logistikk av rørdeler og utstyr til hele landet. Dette er noe vi setter pris på, forteller Røiseland.

Heidenreich sølvpartner i Ingeborg-nettverket

4. november 2018

Heidenreich sølvpartner i Ingeborg-nettverket

Løfter kvinnelige rollemodeller opp og frem

Eli Heyerdahl Eide, leder i Ingeborg-nettverket er svært glad for at den tradisjonsrike grossisten Heidenreich blir sølvpartner av Ingeborg-nettverket. - Det er som Heidenreich påpeker veldig viktig for bransjen å beholde alle de kvinnene vi har klart å rekruttere, i tillegg til å øke rekrutteringen. - Vi er veldig glad for det fokuset Heidenreich har vist på å gjøre noe med kjønnsbalansen i egen bedrift, blant annet ute på sine hentelager over hele landet. Vi i Ingeborg-nettverket gleder oss til å samarbeide med Heidenreich for økt mangfold i rørbransjen, forteller Eli Heyerdahl Eide.

RSS
12345678910Sist

Visste du at..

. . . det er en sterk sammenheng mellom hvor digitalisert en næring er og hvor produktiv den er. 

Kurskalender

«november 2019»
mationtofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678
© 2019 Norske Rørgrossisters Forening  |  Betingelser for bruk |  Utviklet av Vivendi as